Lämpövoimakerhon 50-vuotisjuhlien sivusto

LVK50

Lämpövoimakerho täyttää marraskuussa kunnioitettavat 50 vuotta! Kerho juhlistaa tätä tapahtumaa historiansa suurimmilla vuosijuhlilla, joita vietetään 19.11.2016. Juhlavuoden kunniaksi keräämme tälle sivulle blogin muodossa kirjoituksia kerhon 50-vuotisen historian ajalta.

LVK

Lämpövoimakerho kokoaa yhteen Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun energiatekniikan opiskelijat ja muut energia-alasta kiinnostuneet. Kerhomme tarkoituksena on tutustuttaa koulumme energiateekkarit toisiinsa, antaa heille mahdollisuus kehittää omia ammatillisia valmiuksiaan ja tarjota mahdollisuus tutustua energia-alan yrityksiin jo opiskelun aikana.

19.11.2016

Cocktailtilaisuus klo 15
Design Factorylla
(Betonimiehenkuja 5, Espoo)

Pääjuhla klo 18
Ravintola Pörssissä
(Fabianinkatu 14, Helsinki)

Jatkot klo 00

Sillis klo 11.30
Raiskin saunalla
(Tiilenvalajantie 6, Espoo)
20.11.2016

Tapahtuman tiedot

Cocktail-tilaisuus klo 15.00 @ Design Factory (Betonimiehenkuja 5, Espoo)
Juhlamme alkavat tutuissa maisemissa Otaniemessä, jossa esilämmitystä suoritetaan Design Factoryllä cocktail-tilaisuudessa. Kaikki juhlijat ovat tervetulleita cocktail-tilaisuuteen!

Tilaisuudessa voi halutessaan muistaa kerhoa ja sen hallitusta tervehdyksellä. Tervehdystenanto aloitetaan heti tilaisuuden alussa. Muistakaa ilmoittautua seremoniamestarille saapuessanne paikalle, jos olette jättämässä tervehdyksen.

Muuten tilaisuudessa on vapaata seurustelua herkullisten tarjoilujen kera ja kaikille järjestetään yhteinen lähtö pääjuhlaan. Bussit pääjuhlaan lähtevät klo 16.30 alkaen, joten olkaa viimeistään klo 16.20 paikalla, jos haluatte osallistua yhteislähtöön.

---

Pääjuhla klo 18.00 @ Ravintola Pörssi (Fabianinkatu 14, Helsinki)
Cocktail-tilaisuudesta suuntaamme Helsinkiin Ravintola Pörssiin nauttimaan korkeakülttuurista sekä upeasta tunnelmasta. Kongi kolahtaa klo 18.00, joten pyydämme kaikkia juhlijoita saapumaan ajoissa paikalle. Sisäänkäynti tapahtuu pääovista Fabianinkadulta, ja aulassa on ohjaus narikkaan sekä mahdollisuus nauttia virvokkeita muiden juhlijoiden kanssa ennen pääsaliin siirtymistä.

Tilaisuudessa nautitaan kolmen ruokalajin menu puheiden sekä musiikkiesitysten saattelemana. Lämpöä kaikille tarjoaa mm. Reino Nordin!

---

Jatkot TTER Aallonharjalla klo 23.30 @ Saksalaisia juuria kunnioittaen
Pääjuhlan jälkeen vauhtia ja vaarallisia tilanteita mahdollistaa TTER Aallonharjalla, ja jatkoilla menosta ja meiningistä huolehtivat livebändit!

Halutessaan kannattaa ottaa mukaan saunomistarvikkeet (oma pyyhe sekä uima-asu), mutta tarvikkeet eivät ole välttämättömiä.
Jatkoilta lähtee bussikuljetus Otaniemeen klo 03.00, mutta jatkoilta on myös erinomaiset julkiset yhteydet Helsingin keskustaan.

---

Sillis 20.11. klo 10.30 @ Raiskin Sauna (Tiilenvalajantie 6, Espoo)
Lämmöstä otetaan kaikki irti, kun juhlat jatkuvat seuraavana aamuna silliaamiaisella Raiskin Saunalla Espoossa. Ei muuta kuin ylös, bussiin ja mimosalle! Bussikuljetukset Otaniemen päätepysäkiltä lähtevät klo 10.00 sekä klo 11.00. Huomioikaa, että kaikki eivät välttämättä mahdu viimeiseen bussiin, joten suosittelemme saapumaan myös ensimmäisellä bussilla sillikselle. Ensimmäisille juhlijoille on luvassa BONUS!

Ruokaa, juomaa, paljua, saunomista sekä vauhtia LVK:n tavoin, joten pukeudu rennosti ja ota oma pyyhe sekä uima-asu mukaan.
Bussikuljetukset Otaniemeen lähtevät Raiskilta klo 16.00 sekä 17.00.

---

Pukukoodi
Pukukoodina on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Liikaa stressiä ei tarvitse ottaa pukukoodista, sillä päätavoitteena on, että kaikki pääsevät nauttimaan rauhassa vuosijuhlista. Esimerkkinä juhlapuvusta toimii miehillä joko frakki, smokki tai myös tumma puku, ja naisilla pitkä iltapuku/ mekko.

Tapahtumaa tukemassa

Pääsponsori

Mukana myös

Historiablogi

Itä-Afrikan excursio

Lämpövoimakerhon 36. ulkomaan pitkä ekskursio suuntautui ensimmäistä kertaa kerhon historiassa Saharan eteläpuoleiseen Afrikkaan, kun lähdimme tutustumaan Kenian ja Tansanian energia-alan tulevaisuuteen.  Kenia ja Tansania valikoituivat kohteiksemme niiden nopeasti kasvavien talouksien vuoksi, ja koska maat ovat tärkeässä asemassa osana Suomen kehitystyötä. Tavoitteenamme oli saada yleiskatsaus Itä-Afrikan energia-alasta ja […]

Energiateekkaripäivät

Elämäni ensimmäiset (historian toiset) Energiateekkaripäivät koin fuksivuonani Otaniemessä 19. – 20.3.2014. Kaikki oli uutta ja hienoa, kun ei osannut odottaa suurempia. Harmiksemme emme saaneet Tampereelta kuin muutaman opiskelijaedustajan, nekin lappeenrantalaisten kaappaamina. Onnekseni lappeenrantalaisiin energisiin teekkareihin tutustumisessa riitti tarpeeksi töitä. Iltapäivän ja illan aikana tutustuminen näihin […]

Euroopan excursio

Takana on 15 vuorokautta, yli 3300 kilometriä, lukuisia ekskursiokohteita, mahtavia kokemuksia, kymmeniä ellei satoja erilaisia oluita ja julkaisukin on saatu kunnialla hoidettua. Suuremmilta kommelluksiltakin vältyttiin, mitä nyt yksi bemari hyökkäsi peruuttavan automme perään ja jotain muuta pientä. Kaikki kuitenkin selvisivät reissusta terveinä ja monia mahtavia […]

Katso vanhemmat tekstit