Esittely

Lämpövoimakerho, LVK

Noin sadan aktiivisen jäsenen Lämpövoimakerho (LVK) kokoaa yhteen Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun energiatekniikan opiskelijat ja muut energia-alasta kiinnostuneet. Kerhomme tarkoituksena on ensisijaisesti tutustuttaa koulumme energiateekkarit toisiinsa, antaa heille mahdollisuus kehittää omia ammatillisia valmiuksiaan ja tarjota samalla erinomaisia mahdollisuuksia työnantajille päästä tutustumaan ja rekrytoimaan itsellensä motivoituneita tulevaisuuden osaajia. Valmistuneille on oma LVK-seniorit –kerhonsa. Kerhomme budjetti koostuu enimmäkseen yritysten kannatusjäsenmaksuista. Vuosittainen toimintamme sisältää monipuolisia tapahtumia, joita pyrimme jatkuvasti kehittämään. Perinteisiä tapahtumia ovat muun muassa:

-lyhyet yritysvierailut lähiseudulla
-vuosittainen pidempi kotimaan ekskursio
-energia-alan ajankohtaiskatsaus, Teemapäivä
-energiateekkaripäivät
-vuosijuhlat

-saunaillat

Tapahtumista tiedotetaan kerhon sähköpostilistalla, nettisivuilla, Telegram-ryhmässä sekä ilmoitustaululla, joka löytyy K1-talon aulasta, vahtimestarin huoneen vierestä.

Lämpövoimakerhon Hallitus toivottaa sinut tervetulleeksi iloiseen joukkoomme! Aktiivisella toiminnalla pääset varmistamaan, että toimintamme on tasokasta ja jäsenille antoisaa tulevaisuudessakin.

fiFinnish