AEL Turbiinikoulutus

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
10/03/2015
10:45 - 15:45

Tapahtumapaikka
AEL, Kaarnatie 4


AEL eli alun perin Ammattienedistämislaitossäätiö on Suomen johtava tekniikan koulutuspalveluja tarjoava yritys. AEL on yli 90 vuotta vanha ja ollut koko toimintansa ajan Suomen suurin tekniikan lisäkouluttaja.

Meille energia ihmisille kiinnostavia koulutusohjelmia AEL:llä on muun muassa energiatehokkuus, voimalaitoksen käyttö sekä voimalaitostekniikka. Luultavasti kaikki Suomen energialaitoksien käyttäjät, olivat laitokset sitten pelkkiä lämppäreitä tai kunnon voimalaitoksia, ovat käyneet AEL:n voimalaitoskäyttäjäkoulutuksen.

Itse saamme Lämpövoimakerhon excursiolla ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Suomen parhaaseen turbiinikoulutukseen. Tulevaisuudessa monet meistä tulevat lähettämään työntekijöitä jatkokoulutukseen AEL:lle ja jotkut saattavat jopa itse osallistua koulutuksiin oman käytännön osaamisen kartuttamiseksi.

Aikataulu:
10:45 – 12:00 lounas ja AEL:n toiminnan esittely, Eero Toivanen

Ryhmän jako kahteen osaan, heidän oman toivomuksensa mukaan.

12 – 16 Turbiininlaitoksen käyttö, Sakari Laakkonen.
Tai
12 – 16 Turbiinien rakenne, huolto ja vauriot, Mauri Kumpulainen.

Kahvitauko 13:30

Huom! Ennalta ilmoitetusta huolimatta turbiinin käyttökoulutukseen onkin 14 paikkaa. Turbiinin rakennekoulutukseen on 15 paikkaa. Ilmoittautumisessa on kohdat molemmille erikseen, ilmoittaudu vain toiseen.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Koulutus tapahtuu osoitteessa Kaarnatie 4, Helsinki. AEL:ssä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, ja M junalla pääsee hyvin lähelle Malminkartanoon.

Lisätietoja:
Antti Räty
040 764 1331
antti.j.raty@aalto.fi

Ilmoittautuneet