Elomatic yritysilta

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
08/10/2015
16:00 - 23:00

Tapahtumapaikka
Rantsu, Otaniemi


LVK:n tapahtumarikas syksy alkaa mielenkiintoisella yritysillalla. Pidämme yritysillan yhdessä Elomaticin ja PRTK:n kanssa 8.10. Rantsulla. Tarjolla on mielenkiintoisten esityksien lisäksi herkulliset tarjoamiset ja tietenkin sauna.

Mikäli Elomatic ei ole tuttu yritys, tässä vielä nopea kuvaus yrityksestä:

Elomatic on maailmanlaajuisesti toimiva insinööri- ja konsulttitoimisto sekä ohjelmistotalo. Elomaticin keskeisiä liiketoiminta-alueita ovat prosessiteollisuus, energiateollisuus, kone- ja laitevalmistusteollisuus sekä meri- ja offshoreteollisuus. Elomaticin pääkonttori sijaitsee Turussa, ja muut Suomen toimistot sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä. Lisätietoja Elomaticin toiminnasta voi lukea yrityksen kotisivuilta: http://www.elomatic.com/fi/.

Yritysilta on suunnattu vanhemmille opiskelijoille, mutta nuoremmatkin opiskelijat ovat tervetulleita jos paikkoja riittää. Ilmoittautuneista kolmannen vuoden opiskelijat ja sitä vanhemmat ovat etusijalla. Paikkoja on yhteensä 40 jotka jakautuvat tasan PRTK:n ja LVK:n kesken. Viisi ensimmäistä ilmoittautunutta LVK:n jäsentä pääsee mukaan opiskeluvuodesta riippumatta.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 28. syyskuuta kello 12 ja sulkeutuu 5.10. tai kun täynnä. Ilmottautuminen on sitova.

Eli:
Mitä: Elomaticin yritysilta
Missä: Rantsulla
Milloin: Torstaina 8.10 klo 16.00 alkaen
Ilmoittautuminen: Auki 28.9 klo. 12.00. Sulkeutuu 5.10 tai kun täynnä.
Dress code: Smart casual

Ilmoittautuneet