Energiasauna 2022

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12/09/2022
17:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
Rantasauna


Mitkä ihmeen LVK ja LVI? Miten pääsen tutustumaan energia-alan yrityksiin? Missä voisin tutustua juuri energiatekniikasta kiinnostuneisiin?

Energiasauna on tuhannen taalan paikka kuulla lisää energia-alasta ja energiatekniikan opiskelusta! Tule tutustumaan, kyselemään ja kuulemaan mitä kerholaisilla on kerrottavaa. Luvassa on myös kahden energia-alan yritysedustajan, Aallon energiatekniikan professorin ja kerhojen esittelijöiden puheenvuorot! Tilaisuus järjestetään yhdessä Teekkarien LVI-kerhon kanssa 12.9. rantasaunalla, ja se on suunnattu ennen kaikkea uusille energiatekniikan opiskelijoille sekä kaikille, joita LVK ja LVI-kerho kiinnnostavat.

Paikan päällä on tarjolla ruokaa, juotavaa sekä lämmin sauna ja palju. Mukaan mahtuu 35 energiatekniikasta kiinnostunutta opiskelijaa, joten tule siis rohkeasti mukaan kuulemaan, mitä kerhoilla on kerrottavana!

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa jo maanantaina 5.9. klo 12 tällä sivulla, joten ole tarkkana (;

MITÄ: Energiasauna 2022
MISSÄ: Rantasauna, Jämeräntaival 5:n takana
MILLOIN: Ma 12.9. klo 17.00 alkaen
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
ILMO: Maanantaina 5.9 klo 12.00′

EDIT: Tapahtuma on nyt täynnä, ilmoitamme varasijapaikoille, mikäli peruutuksia tulee. Varasijoille kannattaa siis vielä kuitenkin ilmoittautua (:

Paikkoja vapaana 55 / 55 (varasijat mukaanluettuna)

Varaaminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Ilmoittautuneet

fiFinnish