Excursio ÅF:lle

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
10/01/2018
15:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
ÅF:n toimisto


Tervetuloa excursiolle ÅF:n toimistolle Leppävaaraan 10.1.2018!

ÅF on kansainvälinen insinööri- ja konsulttitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kestäviä ja innovatiivisia ratkaisuja teollisuus- ja energiamarkkinoilla. Haluatko osaksi alamme kovinta kärkeä? Haluaisitko uniikkiin harjoitteluohjelmaan, joka valmentaa sinut konsultin uralle? Kiinnostaako kurkistaa ÅF:n kristallipalloon ja energia-alan tulevaisuuteen?

Exculla kerrotaan muun muassa ÅF:n konsulttiharjoitteluohjelmasta, ohjelmakuvauksesta vastaa henkilöstöpäälikkö Liisa Mäki (linkki hakemukseen tekstin lopussa). Kokemuksia harjoittelusta valaisevat aikaisemmat talentit, entiset LVKlaiset Jenny Lehtomäki ja Juhani Riikonen. Excuvieraat pääsevät myös kuulemaan, mitä konsultit ÅF:llä puuhastelevat. Karoliina Joensuu kertoo konsultin työviikosta, ja esitellään ÅF:n projektitoimintaa. ÅF:n kristallipallon näkymiä tarkastellaan Timo Laakson johdolla. Myös yksikön toimitusjohtaja Jari Leskinen on paikalla esittelemässä ÅF:n toimintaa.

Illan päättää ruokailu virvokkeineen, ja sauna pysyy lämpimänä klo 21 asti.

Lyhyesti:
ÅF-excursio
10.1.2018; 15:00 – 21:00
Bertel Jungin aukio 7
Pukukoodi: Siistit vaatteet
Pyyhkeet saat paikan päältä

Ilmo aukeaa keskiviikkona 20.12. klo 12 ja sulkeutuu 2.1.2018. Mainitsethan erikoisruokavaliosi. LVKlle on varattu 16 paikkaa ja SVTK:lle 7 paikkaa. Varasijoja on 7.

Linkki harjoitteluhakemukseen:
http://www.afconsult.com/en/join-us/availablejobs/7884-af-future-talent-program-for-finland-2018/

Ilmoittautuneet