Excursio Vapon toimistolle

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06/02/2017
17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Vapon excursio


Vuosi käynnistyy erittäin pirteästi Vapon excursiolla, joka järjestetään maanantaina 6.2 klo 17-> Vapon juuri laajennetulla Tikkurilan toimistolla!

Vapo on suomalainen yhtiö, joka tuottaa kaukolämpöä ja sähköä itse tuottamistaan biopolttoaineista, kuten turpeesta, pelletistä ja hakkeesta, sekä myös myy kyseisiä polttoaineita suoraan yrityksille ja kuluttajille. Vapolla on myös paljon muita liiketoimintoja, kuten Vapo Ventures (Vapo Clean Waters Oy, Vapo Fibers, Vapo Carbons) sekä Kekkilä Oy. Excursiolla tullaan keskustelemaan ainakin lämmöstä ja biopolttoaineista, ja tällä exculla kannattaa kysellä, sillä paikalta löytyy varmasti asiantuntevia henkilöitä.

Vapolla oli halu järjestää opiskelijoille mieluisa excursio, joten ruokaa ja juomaakin on tarjolla. Excursio järjestetään myös parhaaseen aikaan kesätyönhakua ajatellen, joten kannattaa olla mukana! Illan puhujana toimii mm. liiketoimintajohtaja Markus Hassinen, joka esittelee Vapoa yrityksenä sekä sen liiketoimintaa.

Toimisto sijaitsee osoitteessa Ratatie 11, Tikkurilan juna-asemalla sijaitsevan rakennuksen kymppikerroksessa. Paikalle pääsee 14 minuutissa Helsingin päärautatieasemalta. Järjestämme yhteislähdön julkisilla kulkuvälineillä Otaniemestä ja tiedotamme siitä vielä osallistujille.

Ilmoittautuminen aukeaa tällä sivulla perjantaina 27.1. klo 12 ja mukaan mahtuu 25 nopeinta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.2. klo 14.

************

Tiedot:
Maanantaina 6.2. klo 17 alkaen
Ratatie 11, Tikkurila
Pukukoodi: Smart casual
Kerrothan ilmoittautumisessa erityisruokavaliosi

Lisätietoja antaa:

Noora Jaakamo
noora.jaakamo@aalto.fi, +358 50 406 3136
Andrej Solovian
andrej.solovian@aalto.fi, +358 44 595 9043

Ilmoittautuneet