Fimpec saunailta

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
24/01/2023
17:00

Tapahtumapaikka
Otarannan kattosauna


Fimpec saunailta

Nyt olisi loistava mahdollisuus päästä tutustumaan Fimpecin energia-alan tehtäviin ja päästä kesustelemaan aiheesta asiantuntioiden kanssa.

Fimpec on suunnittelu- ja konsultointialan huippuosaaja. Fimpec toimii projektien konsultointi- ja suunnittelutehtävissä suurissa investointihankkeissa ja myös erityisasiantuntijana kiinteistö- ja infrasektoreilla. Energiateollisuuden vihreän siirtymän muutostarpeeseen Fimpec tarjoaa niin konsultointia kuin kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja erityisosaamistamme ovat uusiutuviin energialähteisiin ja uusiin teknologioihin perustuvat energiaratkaisut. Tervetuloa kuulemaan Fimpecin energia-alan suunnittelu- ja konsultointitehtävistä ja keskustelemaan aiheesta asiantuntijoiden kanssa! Illan isäntinä toimivat Susanna Vähäsarja, Andreas Lund ja Jussi-Pekka Kuivala

Paikan päällä on tarjolla ruokaa ja juotavaa, saunomismahdollisuutta ei valitettavasti ole. Mukaan mahtuu 20 nopeinta kerholaista, joten tule siis rohkeasti mukaan kuulemaan, mitä Fimpecillä on kerrottavana!

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa jo keskiviikkona 18.1. klo 11 tällä sivulla, joten ole tarkkana 🙂

MITÄ: Fimpec saunailta
MISSÄ: Otarannan kattosauna, Otakaari 8E
MILLOIN: Ti 24.1. klo 17.00 alkaen
MITÄ MAKSAA: Ei mitään, muista maksaa tämän vuoden jäsenmaksu
ILMO: Keskiviikkona 18.1 klo 11.00

Paikkoja vapaana 35 / 35 (varasijat mukaanluettuna)

Varaaminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Ilmoittautuneet

fiFinnish