Kotimaan Pitkä excursio 2019

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30/10/2019 - 01/11/2019
Koko päivä


Lämpövoimakerhon perinteinen, huippusuosittu ja jopa himottu Kotimaan Pitkä excursio tulee taas!

Suuntaamme tänä vuonna itäiseen suomeen. Matkalla pysähdymme vierailemaan Suomen ensimmäiseen ydinvoimalaitokseen ja tutustumme teollisuuden järjestelmä- ja palvelutoimittaja Andritziin. Lisäksi vierailemme Imatran vesivoimalaitoksella ja ympäristöystävällisten lämmitys-ja jäähdytysjärjestelmien toimittajalla Gebwelillä sekä pääsemme kuulemaan Lahden energian uudesta biolaitoksesta. 

Pääsemme myös nauttimaan majoituksesta Imatran kylpylässä, mikä tarkoittaa tietysti myös pääsyä poreisiin! Otathan siis uimapuvun mukaan 🙂

Vierailukohteet:

  • Fortum, ydinvoimalaitos – Loviisa 
  • Andritz – Kotka 
  • Fortum, vesivoimalaitos – Imatra 
  • Gebwell – Leppävirta 
  • Lahden energia –Lahti  

Lähtö reissulle tapahtuu Otaniemestä keskiviikkoaamuna 30.10. ja paluu perjantaina 1.11. iltapäivällä. Mukaan reissulle mahtuu 24 matkailuhenkistä kerholaista. 

Ilmoittautuminen aukeaa 16.9. klo 12.00 ja sulkeutuu 4.10 klo 12.00. Ensimmäiset 10 ilmoittautujaa pääsevät varmasti mukaan ja loppuihin sovelletaan excursiosääntöä niin, että vanhemman vuosikurssin opiskelijat ovat etusijalla. HUOM! Sääntöä sovelletaan vain ensimmäisena ilmoittautumispäivänä 16.9, jonka jälkeen ilmoittautumisjärjestys määrittää osallistumisen.

Koska vierailemme reissun aikana ydinvoimalaitoksella, tarvitsemme osallistujilta tarkempia henkilötietoja ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli unohdat/kieltäydyt täyttämästä tarkemmat tiedot, emme voi päästää sinua vierailemaan Loviisan laitosalueelle.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova 6.10. jälkeen. Ilmoittautuneiden täytyy maksaa matkansa, vaikka peruuttaisikin osallistumisensa tuon päivämäärän jälkeen.

Mitä: Lämpövoimakerhon Kotimaan Pitkä excursio 2019
Missä: Itä-Suomessa
Milloin: 30.10-1.11.
Paljonko: 20€
Dresscode: Smart Casual ja uikkarit

Ilmoittautuneet