Living the American Dream – LVK UlkoXQ 2017

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
17/10/2016
18:00 - 23:00

Tapahtumapaikka
Ossinsauna


Kiinnostaisiko juuri sinua lähteä mukaan LVK:n ulkomaan pitkälle excursiolle Yhdysvaltojen ja Kanadan länsirannikolle elo- ja syyskuun taitteessa 2017? Reissun järjestely on pyörähtänyt käyntiin ja matkalle lähtevien rekry alkaa pian!

Nyt on vuorossa 37. ulkomaan pitkä excursio. Excursio kestää noin kaksi viikkoa, jonka aikana kierretään kohteita Vancouverin, Washingtonin sekä Kalifornian ympäristössä. Pyrimme luomaan yhdessä excursiokohteista monipuolisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Myös viihteelle ja paikalliselle kulttuurille varataan sopivasti aikaa.

Matka rahoitetaan suurilta osin reissusta tehtävällä excursiojulkaisulla, johon myydään mainoksia yrityksille. Teemme myös erilaisia talkootöitä, joilla kartutetaan matkakassaa. Matkan rahoittaminen on siis osallistujaporukan yhteinen projekti, ja aktiivisuudesta riippuen on matka mahdollista rahoittaa jopa kokonaan edellä mainituin keinoin. Reissuun voidaan ottaa mukaan noin 15 hengen ryhmä.

Matkaan lähtijät valitaan lähetettyjen hakemusten perusteella. Lähetä vapaamuotoinen max 1 sivun mittainen hakemus, jossa kerrot ainakin seuraavat asiat:

• Nimi
• Vuosikurssi
• Miksi haluat mukaan?
• Miksi juuri sinut mukaan? (esim. valokuvausharrastus, lehden taittokokemus, aktiivisuus..)
• Millaisissa kohteissa/Missä haluaisit käydä?
• Onko sinulla yhteyksiä mahdollisiin sponsoreihin?
• Oletko ahkera soittelija/talkootyöläinen?
• Kuka on Yhdysvaltojen seuraava presidentti?

Lähetä hakemus osoitteeseen santeri.myllynen@aalto.fi viimeistään sunnuntaihin 30.10.2016 mennessä.
Valinnoista ilmoitetaan marraskuun alussa.

Tule Ossinsaunaan 17.10. klo 18 kuuntelemaan lisää siitä miten pääset mukaan, millaisia suunnitelmia järkkäriporukalla on matkan varalle, ja erityisesti kertomaan omia näkemyksiäsi siitä, millaiselle matkalle Sinä haluaisit lähteä!

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 4.10. klo 12.00. Ilmoittauduthan varataksemme sopivan määrän naposteltavaa ja juotavaa.

Ilmoittautuneet