LVK 50-vuosijuhla

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
19/11/2016 - 20/11/2016
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Ravintola Pörssi


Lämpimästi tervetuloa juhlimaan 50-vuotiasta Lämpövoimakerhoa kerhon historian suurimpiin vuosijuhliin!

Rakas kerhomme juhlii tänä vuonna 50-vuotis taivaltaan. Matka on ollut pitkä ja energinen ja olemme tulleet vertauskuvalliseen tilanteeseen, jossa generaattorin pyöriessä yhä lujempaa ja tuottaessaan yhä enemmän sähköä, alkaa se myös vaatimaan turbiinille yhä enemmän höyryä. Näin ollen tähän haasteeseen on pyrittävä vastamaan näissä kerhomme historian valovoimaisimmissa energianjalostusjuhlissa.

 

Juhlaohjelma

Cocktail-tilaisuus klo 15.00 @ Design Factory (Betonimiehenkuja 5, Espoo)
Juhlamme alkavat tutuissa maisemissa Otaniemessä, jossa esilämmitystä suoritetaan Design Factoryllä cocktail-tilaisuudessa. Kaikki juhlijat ovat tervetulleita cocktail-tilaisuuteen!

Tilaisuudessa voi halutessaan muistaa kerhoa ja sen hallitusta tervehdyksellä. Tervehdystenanto aloitetaan heti tilaisuuden alussa. Muistakaa ilmoittautua seremoniamestarille saapuessanne paikalle, jos olette jättämässä tervehdyksen.

Muuten tilaisuudessa on vapaata seurustelua herkullisten tarjoilujen kera ja kaikille järjestetään yhteinen lähtö pääjuhlaan. Bussit pääjuhlaan lähtevät klo 16.30 alkaen, joten olkaa viimeistään klo 16.20 paikalla, jos haluatte osallistua yhteislähtöön.

Pääjuhla klo 18.00 @ Ravintola Pörssi (Fabianinkatu 14, Helsinki)
Cocktail-tilaisuudesta suuntaamme Helsinkiin Ravintola Pörssiin nauttimaan korkeakülttuurista sekä upeasta tunnelmasta. Kongi kolahtaa klo 18.00, joten pyydämme kaikkia juhlijoita saapumaan ajoissa paikalle. Sisäänkäynti tapahtuu pääovista Fabianinkadulta, ja aulassa on ohjaus narikkaan sekä mahdollisuus nauttia virvokkeita muiden juhlijoiden kanssa ennen pääsaliin siirtymistä.

Tilaisuudessa nautitaan kolmen ruokalajin menu puheiden sekä musiikkiesitysten saattelemana. Lämpöä kaikille tarjoaa mm. Reino Nordin!

Jatkot TTER Aallonharjalla klo 23.30 @ Saksalaisia juuria kunnioittaen
Pääjuhlan jälkeen vauhtia ja vaarallisia tilanteita mahdollistaa TTER Aallonharjalla, ja jatkoilla menosta ja meiningistä huolehtivat livebändit!

Halutessaan kannattaa ottaa mukaan saunomistarvikkeet (oma pyyhe sekä uima-asu), mutta tarvikkeet eivät ole välttämättömiä.

Jatkoilta lähtee bussikuljetus Otaniemeen klo 03.00, mutta jatkoilta on myös erinomaiset julkiset yhteydet Helsingin keskustaan.

Sillis 20.11. klo 10.30 @ Raiskin Sauna (Tiilenvalajantie 6, Espoo)
Lämmöstä otetaan kaikki irti, kun juhlat jatkuvat seuraavana aamuna silliaamiaisella Raiskin Saunalla Espoossa. Ei muuta kuin ylös, bussiin ja mimosalle! Bussikuljetukset Otaniemen päätepysäkiltä lähtevät klo 10.00 sekä klo 11.00. Huomioikaa, että kaikki eivät välttämättä mahdu viimeiseen bussiin, joten suosittelemme saapumaan myös ensimmäisellä bussilla sillikselle. Ensimmäisille juhlijoille on luvassa BONUS!

Ruokaa, juomaa, paljua, saunomista sekä vauhtia LVK:n tavoin, joten pukeudu rennosti ja ota oma pyyhe sekä uima-asu mukaan.

Bussikuljetukset Otaniemeen lähtevät Raiskilta klo 16.00 sekä 17.00.

Pukukoodi
Pukukoodina on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Liikaa stressiä ei tarvitse ottaa pukukoodista, sillä päätavoitteena on, että kaikki pääsevät nauttimaan rauhassa vuosijuhlista. Esimerkkinä juhlapuvusta toimii miehillä joko frakki, smokki tai myös tumma puku, ja naisilla pitkä iltapuku/ mekko.

Lisätietoja juhlista: http://lvk.ayy.fi/50/ sekä Ida Martikaiselta
Ida.martikainen@aalto.fi

Ilmoittautuminen juhlaan on päättynyt. 

Ilmoittautuneet