Teemapäivä 2022

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
17/11/2022
16:45 - 20:00

Tapahtumapaikka
Aalto Design Factory


Vuosi 2022 jää energia-alan historiankirjoihin poikkeuksellisen tapahtumarikkaana vuotena sekä esimerkkinä tuleville sukupolville nopeita ja vaativia toimenpiteitä tarvinneena ajanjaksona.

Lämpövoimakerho kokoaa 4 alan yritystä puimaan ajankohtaisia ja polttavia aiheita perinneiseen Teemapäivään Design Factorylle 17.11. kello 16.45 alkaen. Teemapäivässä pääsemme kuulemaan yrityksiltä energiajärjestelmien haavoittuvaisuuksista sekä energiakriisin vaikutuksesta yritysten pidemmän tähtäimen strategioihin. Paikan päälle pääsee 50 nopeinta jäsentä ja 10 LVK-sennua. Mikäli alumnikiintiö ei tule täyteen, ensimmäiset varasijoille ilmonneet pääsevät mukaan. Esitysten lisäksi Design Factorylla pääsee nauttimaan virvokkeista ja maittavasta ruuasta. Tämän lisäksi kaikilla jäsenillämme on mahdollisuus seurata esityksiä Zoomin välityksellä! Linkki etälähetykseen jaetaan jäsenistön maililistalle, eikä etäosuutta varten tarvitse ilmoittautua.

Tänä vuonna yritysedustajat saadaan Gasumilta, Heleniltä, Ilmattarelta ja Fortumilta! Luvassa on siis varmasti mielenkiintoisia puheenvuoroja. Linkkien kautta voit tutustua yrityksiin jo etukäteen ja miettiä valmiiksi kysymyksiä esimerkiksi paneelikeskustelua varten!

Tapahtumassa yritykset pitävät esitykset päivän teemasta omasta näkökulmastaan ja lopuksi osallistuvat paneelikeskusteluun, johon osallistuu lisäksi Aalto-yliopiston energiatekniikan ja -talouden professori Sanna Syri. Esitysten välissä nautitaan myös maittavista tarjoiluista, ja paikan päällä on tietenkin mahdollista keskustella yritysedustajien kanssa taukojen aikana. Koko paketti on jäsenille ilmainen! Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 8.11. klo 12.00 tällä sivulla ja sulkeutuu sunnuntaina 13.11. klo 18.00.

MITÄ? Teemapäivä 2022
MISSÄ? Design Factory, Betonimiehenkuja 5C, 02150 Espoo
MILLOIN? 17.11. klo 16.45 –>
DRESSCODE? Smart casual
MITÄ MAKSAA? LVK:n jäsenille ei mitään!
MIKSI? Vuoden ajankohtaisin ja polttavin tapahtuma!
ILMO? Ti 8.11. klo 12.00

Lämpövoimakerhon jäseneksi voit liittyä täällä.

Paikkoja vapaana 80 / 80 (varasijat mukaanluettuna)

Varaaminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Ilmoittautuneet

fiFinnish