Teemapäivä

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
29/09/2015
15:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Energy Garage (K4)


Teemapäivä – Biopolttoaineet fossiilisten korvaajana 29.9.2015

Seminaarin esiintyjät:
Renewa, Vapo, Turku Energia, Metsäteollisuus, UPM, Metsä Fibre

Energy Garagella järjestettävässä seminaarissa kuullaan kuusi mielenkiintoista esitystä suomalaisilta energia-alan huippuosaajilta. Teemana on tänä vuonna biopolttoaineet fossiilisten korvaajana. Päivän aikana kuulemme Metsäteollisuudelta energiapuun ja puun jatkojalostamisen vastakkainasettelusta sekä Suomen metsävarojen tilanteesta biopolttoaineiden hankinnan suhteen. Vapo ja Renewa käsittelevät biopolttoaineiden hankintaketjua ja käyttöä sekä tulevaisuuden näkymiään. Metsä Fibre kertoo sellunvalmistuksessa syntyvästä bioenergiasta ja UPM huipputuotteestaan biovernosta. Turku Energia pääsee myös kertomaan, mitkä tekijät johtivat Vuoden ilmastoteko 2015 – tunnustuksen saamiseen ja minkälaiset ovat tulevaisuuden näkymät.

Päivä alkaa kello 15.00 kahvilla ja pienillä syömisillä. Tämän jälkeen kuullaan esityksiä, jotka päättää paneelikeskustelu. Keskustelun jälkeen on vuorossa herkullinen illallinen juomineen. Tässä on tilaisuus päästä keskustelemaan tarkemmin yritysten edustajien kanssa sekä rentoutua hyvän ruuan äärellä.

Tilaisuuteen mahtuu 50 henkilöä ja ilmottautuminen alkaa ensi viikon maanantaina 21.9. kello 12.00. Ilmottautuminen on sitova.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa!

Ilmoittautuneet