Vaalikokous

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
08/12/2016
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Energy Garage (K4)


Vuosi alkaa lähentyä loppuaan, ja on jälleen aika valita uusi porukka johtamaan kerhon toimintaa tulevana vuonna!

Lämpövoimakerhon vaalikokous järjestetään Torstaina 8.12. Energy Garagessa klo 16.00 (K4, Sähkömiehentie 4, F-halli) , ja siellä valitaan kerhollemme uusi hallitus organisoimaan kerhomme toimintaa vuonna 2017.

Hallituksen tehtävänä on päättää vuoden aikana järjestettävistä tapahtumista, vastata tapahtumien järjestämisestä sekä pyörittää kerhon toimintaa vuodena ajan. Nyt kannattaa lähteä pikaisesti mukaan Suomen energisimmän kerhon toimintaan, ja olla mukana päättämässä kerhon seuraavasta vuodesta!

Hallitukseen on yleensä kuulunut yhdeksän jäsentä: Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, kaksi excursiomestaria, isäntä, dokumentoija ja lämmittäjä. Vaikka jokaisella onkin oma vastuualueensa, on hallituksessa toimiminen ennen kaikkea yhdessä tekemistä!  Hallituksessa toimiminen on erinomainen linkki opiskelujen ja työelämän välille, mutta toiminta opettaa myös paljon yleishyödyllisiä asioita, kuten tapahtumien järjestämistä ja vastuun kantamista.

Tässä vielä hieman lisää eri rooleista:

Puheenjohtaja: Puheenjohtajan tehtävänä on kutsua koolle kerhon ja hallituksen kokoukset, johtaa puhetta hallituksen kokouksissa, johtaa kerhon toimintaa sekä valvoa sen etuja. Käytännössä puheenjohtaja siis ohjailee kerhon toimintaa parhaaksi näkemäänsä suuntaan.

Varapuheenjohtaja: Varapuheenjohtaja on puheenjohtajan oikea käsi, auttaa tilanteen ja tarpeen mukaan kaikissa puheenjohtajan tehtävissä. Varapuheenjohtajan tehtävänä on korvata puhista erilaisissa tilanteissa, kuten kokousten vetämisessä, silloin kun puheenjohtaja on itse estynyt. Varapuheenjohtaja auttaa myös muita hallituslaisia eri tapahtumien järjestelyissä.

Rahastonhoitaja: Rahastonhoitajan tehtävä on mukavaa ja opettavaista hommaa. Työtaakka kasaantuu tasaisesti pitkin vuotta. Rahastonhoitaja vastaa siitä, että maksut maksetaan ja saamiset peritään. Vuoden aikana hiljalleen ja vuoden lopussa viimeisteltävä kirjanpito on mukavaa käsityötä, jossa oppii enemmän kirjanpidosta kuin tuotantotalouden peruskursseilla!

Sihteeri: Sihteeri pitää huolen kerhon virallisista asioista. Käytännössä siis kirjoittaa pöytäkirjat ja pitää muutenkin huolta, että säännöt ja asetukset täyttyvät, tietenkin yhdessä puheenjohtajan ja muun hallituksen kanssa.

Isäntä: Isännän tehtävänä on huolehtia siitä, että ihmiset viihtyvät niin kerhohuoneella kuin illanvietoissakin. Tehtävässä pääsee toteuttamaan itseään, mikäli on taipumusta jauhopeukaloisuuteen, mutta myös peukalo keskellä kämmentä on pärjätty. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tehtävänä on suunnitella tapahtumien tarjoilut ja organisoida kauppareissu ja kokkaus. Isäntänä pääset myös järjestämään vuosijuhlat!

Excursiomestari: Excursiomestareita on viime vuosina ollut kaksi. Molemmat tekevät samaa tärkeää työtä, eli järjestävät monipuolisen excursiotarjonnan jäsenistölle vuoden aikana. Excursiomestarina pääset luomaan paljon yhteyksiä yritysmaailmaan!

Dokumentoija: Dokumentoijan tarkoituksena on jättää jälki tuleville sukupolville kuluneen vuoden tapahtumista. Homma on rentoa, kamera mukaan tapahtumiin ja menoksi. Kuvaamisen lisäksi dokumentoijalla on muutamia muita yleiseen tiedottamiseen, tiedon keräämiseen liittyviä tehtäviä ja nettisivujen ylläpitoa.

Lämmittäjä: Lämmittäjän pääasiallinen tehtävä on auttaa isäntää, eli hankkia ruokia kokoukseen, kahvia kerhohuoneelle ja juomia saunailtoihin. Lämmittäjä on jokapaikan höylä, joka auttaa, kun muilla alkaa kädet loppumaan kesken.

Lisätietoja voi tiedustella kultakin hallituslaiselta sähköpostilla tai ihan vaan hihasta nykäisemällä. Yhteystiedot löytyvät täältä

Pyydän kiinnostuneita ilmoittamaan halukkuudestaan asettua ehdolle etukäteen sähköpostilla osoitteeseen santeri.myllynen[ät]aalto.fi tai ilmoittautumisen lisätietoihin.

Nyt on siis aika hakea Lämpövoimakerhon hallitukseen ja tehdä ensi vuodesta elämäsi energisin!

Ystävällisin terveisin,

Santeri Myllynen
Puheenjohtaja
Lämpövoimakerho ry
santeri.myllynen@aalto.fi

Ilmoittautuneet