Vaalikokous

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
16/12/2014
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Energy Garage (K4)


Vuosi alkaa lähentyä loppuaan, ja on jälleen aika valita uusi porukka johtamaan kerhon toimintaa tulevana vuonna!

Lämpövoimakerhon vaalikokous järjestetään Tiistaina 16.12. Energy Garagessa klo 17:00 (K4, Sähkömiehentie 4, F-halli) , ja siellä valitaan LVKlle uusi raati organisoimaan kerhomme toimintaa vuonna 2015.

Raadin tehtävänä on päättää vuoden aikana järjestettävistä tapahtumista, vastata tapahtumien järjestämisestä sekä pyörittää kerhon toimintaa vuodena ajan. Nyt kannattaa lähteä pikaisesti mukaan Suomen energisimmän kerhon toimintaan, ja olla mukana päättämässä kerhon seuraavasta vuodesta!

Raatiin on kahtena viime vuonna kuulunut yhdeksän jäsentä: Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, kaksi excursiomestaria, isäntä, dokumentoija ja lämmittäjä. Vaikka jokaisella onkin oma vastuualueensa, on raadissa toimiminen ennen kaikkea yhdessä tekemistä!  Raadissa toimiminen on erinomainen linkki opiskelujen ja työelämän välille, mutta toiminta opettaa myös paljon yleishyödyllisiä asioita, kuten tapahtumien järjestämistä ja vastuun kantamista.

Tässä vielä hieman lisää eri raatilaisten rooleista:

Puheenjohtaja: Puheenjohtajan tehtävänä on kutsua koolle kerhon ja raadin kokoukset, johtaa puhetta raadin kokouksissa, johtaa kerhon toimintaa sekä valvoa sen etuja. Käytännössä puheenjohtaja siis ohjailee kerhon toimintaa parhaaksi näkemäänsä suuntaan.

Varapuheenjohtaja: Varapuheenjohtaja on puhiksen oikea käsi, auttaa tilanteen ja tarpeen mukaan kaikissa puhiksen tehtävissä. Varapuheenjohtajan tehtävänä on korvata puhista erilaisissa tilanteissa, kuten kokousten vetämisessä, silloin kun puhis on itse estynyt. Varapuhis auttaa myös muita raatilaisia eri tapahtumien järjestelyissä.

Rahastonhoitaja: Rahiksen tehtävä on mukavaa ja opettavaista homma. Työtaakka ei ole mitenkään rasittava sillä työtä tehdään pitkin vuotta. Rahis vastaa siitä että maksut maksetaan ja saamiset peritään. Vuoden aikana hiljalleen ja vuoden lopussa viimeisteltävä kirjanpito on mukavaa käsityötä, jossa oppii enemmän kirjanpidosta kuin tutan peruskursseilla!

Sihteeri: Sihteeri pitää huolen kerhon virallisista asioista. Käytännössä siis kirjoittaa pöytäkirjat ja pitää muutenkin huolta, että säännöt ja asetukset täyttyvät, tietenkin yhdessä PJ:n ja muun raadin kanssa.

Isäntä: Isännän tehtävänä on huolehtia siitä että ihmiset viihtyvät niin kerhohuoneella kuin illanvietoissakin. Tehtävässä pääsee toteuttamaan itseään mikäli on taipumusta jauhopeukaloisuuteen, mutta myös peukalo keskellä kämmentä on pärjätty. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tehtävänä on suunnitella tapahtumien tarjoilut ja organisoida kauppareissu ja kokkaus. Isäntänä pääset myös järjestämään vuosijuhlat!

Excursiomestari: Excursiomestareita on viime vuosina ollut kaksi: vanhempi ja nuorempi. Tosiasiassa molemmat tekevät samaa tärkeää työtä, eli järjestävät monipuolisen excursiotarjonnan jäsenistölle vuoden aikana. Excursiomestarina pääset luomaan paljon yhteyksiä yritysmaailmaan!

Dokumentoija: Dokumentoijan tarkoituksena on jättää jälki tuleville sukupolville kuluneen vuoden tapahtumista. Homma on rentoa, kamera mukaan tapahtumiin ja menoksi. Kuvaamisen lisäksi dokulla on muutamia muita yleiseen tiedottamiseen ja tiedon keräämiseen liittyviä tehtäviä, kuten mm. nettisivujen ylläpito.

Lämmittäjä: Lämmittäjän pääasiallinen tehtävä on auttaa isäntää, eli hankkii ruokia kokoukseen, kahvia kertsille ja juomia saunailtoihin. Lämmittäjä on jokapaikan höylä, joka auttelee kun muilla alkaa kädet loppumaan kesken.

Lisätietoja voi tiedustella kultakin raatilaiselta sähköpostilla tai ihan vaan hihasta nykäisemällä. Yhteystiedot löytyvät täältä

Pyydän kiinnostuneita ilmoittamaan halukkuudestaan asettua ehdolle etukäteen sähköpostilla osoitteeseen timo.itavuo[ät]aalto.fi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden esitellä itsensä nettisivuillamme jo ennen vaalikokousta. Lähetäthän tällöin myös oman kuvasi, vuosikurssin, sekä pienen esittelyn, miksi haluat raatiin mukaan ja mihin tehtävään. Luvan antaneet hakijat kerätään nettisivuille helpottamaan ehdokkaiden valintaa jo ennen varsinaista äänestystä.

Nyt on siis aika hakea LVKn raatiin ja tehdä ensi vuodesta elämäsi energisin!

Terveisin,

Timo Itävuo
Puheenjohtaja
Lämpövoimakerho
timo.itavuo[ät]aalto.fi
041 517 9984

 

Ilmoittautuneet