Vapon Excursio

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
18/01/2018
17:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Vapo Oy


Wautsiwau! Perinteinen excursio vastalaajentuneelle Vapon toimistolle tulee taas!

Vapo on suomalainen yhtiö, joka tuottaa kaukolämpöä ja sähköä itse tuottamistaan biopolttoaineista, kuten turpeesta, pelletistä ja hakkeesta, sekä myös myy kyseisiä polttoaineita suoraan yrityksille ja kuluttajille. Vapolla on myös paljon muita liiketoimintoja, kuten Vapo Ventures (Vapo Clean Waters Oy, Vapo Fibers, Vapo Carbons) sekä Kekkilä Oy. Excursiolla tullaan keskustelemaan ainakin lämmöstä ja biopolttoaineista, ja tällä exculla kannattaa kysellä, sillä paikalta löytyy varmasti asiantuntevia henkilöitä.

Tarkoitus on järjestää opiskelijoille mieluisa excursio, joten ruokaa ja juomaakin on tarjolla. Excursio järjestetään myös parhaaseen aikaan kesätyönhakua ajatellen, joten kannattaa olla mukana! Illan puhujana toimii mm. liiketoimintajohtaja Markus Hassinen, joka esittelee Vapoa yrityksenä sekä sen liiketoimintaa.

Toimisto sijaitsee osoitteessa Ratatie 11, Tikkurilan juna-asemalla sijaitsevan rakennuksen kymppikerroksessa. Paikalle pääsee jopa 14 minuutissa Helsingin päärautatieasemalta. Tulemme tiedottamaan mahdollisesta vapaavalintaisesta yhteislähdöstä vielä osallistujille.

Ilmoittautuminen aukeaa tällä sivulla tiistaina 9.1. klo 12 ja mukaan mahtuu 28 nopeinta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.1. klo 12.

************

Tiedot:
Torstaina 18.1. klo 17 alkaen
Ratatie 11, Tikkurila
Pukukoodi: Smart casual
Kerrothan ilmoittautumisessa erityisruokavaliosi

Lisätietoja antaa:
Noora Jaakamo
050 406 3136
Ilpo Petäjä
040 500 8277
Hanni Sonkeri
040 043 2352
etunimi.sukunimi@aalto.fi

Ilmoittautuneet