KPA Unicon Excursio

Viimein on opiskelijakansa selviytynyt takaisin Otaniemen siimekseen ja on aika laittaa uusi excursiovuosi käyntiin! Tänä vuonna ensimmäisenä excursioisäntänä toimii suomalainen perheyhtiö KPA Unicon!

KPA Unicon on ollut puhtaan ja uusiutuvan energian puolestapuhuja jo vuodesta 1990. KPA Unicon luo ja toteuttaa puhtaan energian ratkaisuja ympäri maailman. Se uudistaa olemassa olevia tuotantojärjestelmiä uusiutuvia energialähteitä hyödyntävillä teknologioilla, ja varustaa energiantuottajia innovatiivisilla digitaalisilla työkaluilla. Yhtiön tavoitteena on johtaa keskustelua puhtaan energian puolesta, ja tehdä aloitteita, jotka tuottavat arvoa sen kumppaneille. Yhtiön päätoimipaikka on Pieksämäellä ja se työllistää noin 240 energia-alan ammattilaista kuudessa eri maassa.

Excursio alkaa keskiviikkona 25.9 kello 16 KPA uniconin Helsingin toimipisteessä osoitteessa Vuorikatu 18 B. Kiinnostavien esitysten lisäksi excursiolla on tarjolla myös purtavaa.

Ilmoittautuminen aukeaa nettisivuillamme Maanantaina 9.9. kello 12 ja päättyy maanantaina 16.9. kello 12. Ilmoittautumiseen pääsee TÄSTÄ LINKISTÄ.
Excursiolle mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot sekä ajoissa mahdolliset peruuntumiset.