Liity!

Lämpövoimakerhon jäseneksi liittyminen kannattaa. Se antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua energia-alan sekä nykyisiin että tuleviin haasteisiin, ilmiöihin ja vaikuttajiin. Pääset mukanamme osallistumaan mielenkiintoisille excursioille, luomaan kontakteja ja oppimaan tärkeitä taitoja tulevaisuuden työkentille.

Lämpövoimakerhon jäseneksi voi liittyä kuka tahansa energiatekniikasta kiinnostunut Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen. Kerhomme jäsenmaksu kalenterivuodelle 2022 on 5 euroa ja sitä vastaan saat kaiken edellä mainitun lisäksi käyttöösi myös kerhohuoneen tarjoamat mahtavat palvelut kuten ilmaisen kahvin ja hyvän seuran!

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille, niin saat liittymisvahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiisi.

Huom! Jos olet jo kerhomme jäsen ja etsit vain tietoa jäsenmaksun uusimiseen, niin riittää, kun maksat 5 euron jäsenmaksun oheisilla maksutiedoilla. Mikäli et ole varma, oletko jo maksanut tämän vuoden jäsenmaksun, voit olla yhteydessä rahastonhoitajaamme.

Saaja: Lämpövoimakerho ry
Tili: FI07 1309 3000 2032 65
Viite: 1012
Hinta: 5€

Syksyllä jäsenmaksun maksaneet ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat saavat seuraavan vuoden kaupan päälle eli 1,5 vuotta vuoden hinnalla!

LVK:n jäsenrekisteriselosteen löydät täältä.

Nimi

Kotipaikkakunta

Sähköposti

Vuosikurssi

Olen Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen.

fiFinnish