LVK 50

Lämpövoimakerhon 50-juhlavuoden kunniaksi keräämme vanhojen ja nykyisten jäsenten muistoja kerhosta. Tarkoituksena olisi kasata erilaisia kirjoituksia erilliselle juhlavuoden sivustolle vuoden mittaan. Muistele ikimuistoisia hetkiä kerhon parissa niin kotimaan kuin ulkomaiden osalta, ja ilmianna ne hallitukselle kommentoimalla alle. Ilmoitathan kommentissa ainakin tapahtuman vuoden (tai tarkemman ajankohdan) ja nimesi, mikäli haluat sen julkaistavan myös tulevassa nettihistoriikissä.

Voit myös lähettää kirjoituksesi suoraan hallitukselle osoitteeseen: lvk@list.ayy.fi. Suosittelemme kirjoittamaan tekstin ensin Wordilla, ja sitten liittämään sen tänne.

Vanhoja valokuvia voi lähettää dokumentoijalle osoitteeseen: romi.tolonen@aalto.fi. Kuviin pyytäisimme ainakin lyhyen kuvatekstin, joka sisältää tapahtuman ajankohdan ja nimen.

IMG_6819

1 comment on “LVK 50”

  1. Santeri Myllynen

    Elämäni ensimmäiset (historian toiset) Energiateekkaripäivät koin fuksivuonani Otaniemessä 19. – 20.3.2014. Kaikki oli uutta ja hienoa, kun ei osannut odottaa suurempia. Harmiksemme emme saaneet Tampereelta kuin muutaman opiskelijaedustajan, nekin lappeenrantalaisten kaappaamina. Onnekseni lappeenrantalaisiin energisiin teekkareihin tutustumisessa riitti tarpeeksi töitä.

    Iltapäivän ja illan aikana tutustuminen näihin hienoihin ihmisiin sai aikaan ”padapingpadapong”-fiiliksen. Sitseillä pääsin valaisemaan pantomiinina tulevia kollegoitani, kuinka hyötysuhdetta parannettaisiin. Koin melkoisen yllätyksen, kun lappeenrantalainen sisäisti esitykseni. Se oli sen hetkinen ”Challenging the Universe”-tunne.

    Jatkoista (kiitos niistä OHOlle) selvinneenä tallailimme köntsät housussa (padapingpadapong) jajatkoille, joilla sinetöimme uusien inspiroivien ihmisten kanssa kaveruutemme. Siitä seuraavien kahden vuoden aikana olen ehtinyt näkemään näitä positiivisen latauksen omaavia heimolaisia kesätöissä, alan (kesä)tapahtumissa ja tietenkin Energiateekkaripäivillä. Mitä olisinkaan menettänyt ilman näitä energisimpiä päiviä..

    Energiateekkaripäivät ovat hieno keksintö ja siitä kiitos lappeelaisille ja Armatuurille! Vuonna 2016, LVK:n 50. juhlavuotena, palaamme ensimmäistä kertaa takaisin näiden päivien synnyin sijoille. Erästä mäkikotkaa lainaten: ”Onpa mentaalinen olo”.

Vastaa