LVK:n syksyn ohjelma

Morjesta kerholaiset!

Ulkomaan excursio on nyt takana päin ja on aika suunnata katseet tulevaan syksyyn. Ohjelmaa on todella paljon ja toivomme, että olette mukana ja nauttimassa meiningistä! Näiden ohjelmien lisäksi saattaa tulla vielä lisäyksenä yksittäisiä excuja, mutta niistä ilmotetaan heti kun ajat ja paikat tiedetään.

1. Teemapäivä 29.9.
2. Rekrysauna 7.10.
3. Elomatic – yritysilta 8.10
4. Kotimaan Pitkä Excursio 28.-30.10.
5. 49. Vuosijuhlat 14.11.

********

Syksy alkaa Teemapäivällä 29.9.2015
Teemapäivä – Biopolttoaineet fossiilisten korvaajana

Seminaarin esiintyjät:
Renewa, Vapo, Turku Energia, Metsäteollisuus, UPM, Metsä Fibre

Energy Garagella järjestettävässä seminaarissa kuullaan kuusi mielenkiintoista esitystä suomalaisilta energia-alan huippuosaajilta. Teemana on tänä vuonna biopolttoaineet fossiilisten korvaajana. Päivän aikana kuulemme Metsäteollisuudelta energiapuun ja puun jatkojalostamisen vastakkainasettelusta sekä Suomen metsävarojen tilanteesta biopolttoaineiden hankinnan suhteen. Vapo ja Renewa käsittelevät biopolttoaineiden hankintaketjua ja käyttöä sekä tulevaisuuden näkymiään. Metsä Fibre kertoo sellunvalmistuksessa syntyvästä bioenergiasta ja UPM huipputuotteestaan biovernosta. Turku Energia pääsee myös kertomaan, mitkä tekijät johtivat Vuoden ilmastoteko 2015 – tunnustuksen saamiseen ja minkälaiset ovat tulevaisuuden näkymät.

Päivä alkaa kello 15.00 kahvilla ja pienillä syömisillä. Tämän jälkeen kuullaan esityksiä, jotka päättää paneelikeskustelu. Keskustelun jälkeen on vuorossa herkullinen illallinen juomineen. Tässä on tilaisuus päästä keskustelemaan tarkemmin yritysten edustajien kanssa sekä rentoutua hyvän ruuan äärellä.

Tilaisuuteen mahtuu 50 henkilöä ja ilmottautuminen alkaa ensi viikon maanantaina 21.9. kello 12.00 osoitteessa http://lvk.ayy.fi/?event=teemapaiva-3
Facebook-tapahtuma : https://www.facebook.com/events/1200872596605751/

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa!

********

Rekrysauna 7.10.

Mikä ihmeen LVK? Miten pääsisin mukaan excursioille energia-alan mielenkiintoisimpiin firmoihin? Missä voisin hengailla ja tutustua nimenomaan energiatekniikasta kiinnostuneisiin? Oikeasti, kouluporukalla Afrikkaan?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastauksia tarjoilee Uusien jäsenien rekrysauna Rantasaunalla. Olitpa sitten ENY-fuksi tai jo vanhempi energiatekniikan tieteenharjoittaja, tule paikalle tutustumaan, kyselemään ja kuulemaan, mitä kerholaisilla on kerrottavaa. Tilaisuus järjestetään yhdessä Teekkarien LVI-kerhon kanssa.
Nälissään tai janoissaan ei tietenkään tarvitse saunoa, vaan tarjolla on suussasulavaa ruokaa ja juomaa. Kutsu siis kaverisikin mukaan ja nähdään Rantsulla!
Ilmottautuminen aukeaa 28.9. klo 12.00 http://lvk.ayy.fi/?event=fuksien-rekrysauna

********

Elomatic – yritysilta 8.10.

Pidämme yritysillan yhdessä Elomaticin kanssa 8.10. Rantsulla. Tarjolla on mielenkiintoisten esityksien lisäksi herkulliset tarjoamiset. Mikäli Elomatic ei ole tuttu yritys, tässä vielä nopea kuvaus yrityksestä: Elomatic on maailmanlaajuisesti toimiva insinööri- ja konsulttitoimisto, sekä ohjelmistotalo. Keskeisiä liiketoiminta-alueita ovat Marine & Offshore, Mechanical, Process & Energy, T&K Työkalut, Ohjelmisto & IT -tuotteet sekä Cadmatic. Pääkonttori sijaitsee Turussa, ja toinen parin sadan hengen toimisto sijaitsee Jyväskylässä. Tikkurilassa sekä Tampereella ja Oulussa on pienemmät, kasvavat toimistot. Erityisesti Tikkurilan energia- ja prosessipuoli kasvaa koko ajan, ja siksi tavoitteena on lisätä tietoisuutta yrityksestä myös Otaniemen energia- ja prosessitekniikan opiskelijoiden keskuudessa.
Yritysilta on suunnattu vanhemmille opiskelijoille. Ilmottautuminen tapahtumaan aukeaa myöhemmin. http://lvk.ayy.fi/?event=elomatic-yritysilta

********

Kotimaan Pitkä Excursio 28.-30.10.2015

Kotimaan Pitkä Excursio suuntaa tänä vuonna Länsi-Suomeen. Exculla on tarkoitus vierailla muun muassa Olkiluodon ydinvoimalaitoksella, UPM:n vesivoimalaitoksella sekä monilla muilla kohteilla. Lisätietoa ja ilmottautumiset seuraa myöhemmin. http://lvk.ayy.fi/?event=kotimaan-pitka-excursio-2

********

49. Vuosijuhlat 14.11.

Kerho täyttää tänä vuonna komeat 49 vuotta! Tätä on syytä juhlistaa. Näissä juhlissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Lisätiedot seuraavat myöhemmin.

********
Lämpö on väliaikaista, energia ikuista.
LVK Raati 2015