Syksyn energisimmät tapahtumat

Moikka uudet ja vanhat kerholaiset!

Syksy on jälleen täynnä toinen toistaan huikeampia tapahtumia! Lämpövoimakerhon syksy käynnistyy uusien jäsenten rekrysaunalla, ja huipentuu marraskuussa kerhomme suurimpiin ja loistokkaimpiin 50.-juhliin. Alla on ilmoitukset syksymme tapahtumista. Olkaa hyvät!

1. Uusien jäsenten rekrysauna 3.10.
2. LVK-50 Teemapäivä Älykkäät energiajärjestelmät 13.10.
3. LVK Kotimaan Pitkä excursio 19.-21.10.
4. LIVING THE AMERICAN DREAM – LVK ULKOXQ 2017 -infosauna 17.10.
5. LVK 50 -vuosijuhla 19.11.

***

Uusien jäsenten rekrysauna ma 3.10. klo 17.00 Rantasaunalla

Mikä ihmeen LVK? Miten pääsisin mukaan excursioille energia-alan mielenkiintoisimpiin firmoihin? Missä voisin hengailla ja tutustua nimenomaan energiatekniikasta kiinnostuneisiin? LVK 50-vuotta, syksyn vuosisadan kovin tapahtuma?

Näihin ja moniin muihin höyryturbiinin linjaamiseen liittyviin ongelmiin vastauksia tarjoilee Uusien jäsenien rekrysauna Rantasaunalla. Olitpa sitten ENY-fuksi tai jo vanhempi energiatekniikan tieteenharjoittaja, tule paikalle tutustumaan, kyselemään ja kuulemaan mitä kerholaisilla on kerrottavaa. Tilaisuus järjestetään yhdessä Teekkareiden LVI-kerhon kanssa.

Nälissään tai janoissaan ei tietenkään tarvitse saunoa, vaan tarjolla on suussasulavaa ruokaa ja varmasti riittävästi juotavaa! Kutsu siis kaverisikin mukaan ja nähdään Rantsulla!

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 22.9.2016 klo 12.00 täällä. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliosi.

***

LVK-50 Teemapäivä Älykkäät energiajärjestelmät to 13.10. Energy Garagella

Kauan odotettu Lämpövoimakerhon 50-juhlavuoden kunniaksi järjestettävä LVK50 Teemapäivä nostaa viileimmänkin lauhduttimen lämpötilan tappiin. Turha lähteä merta edemmäksi kalaan, sillä Energy Garagelle kokoontuu tiivis joukko energia-alan ammattilaisia kertomaan tämän päivän älykkäistä energiajärjestelmistä ja alan tulevista näkymistä. Samalla tarjoutuu oiva tilaisuus kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Mukana ajankohtaista teemaa puimassa ovat ABB, Fortum, Granlund, Pöyry, Siemens ja Trimble. Tällä kattauksella onnistunut teemapäivä on tehty hämmästyttävän helpoksi, joten tule, koe ja ihastu. Iltapäivän tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille LVK:n jäsenille. Illan päätteeksi tarjolla on tottakai myös polttoainetta eli ruokaa ja juomaa, unohtamatta yritysedustajien energistä seuraa. Dresscodena toimii silmiä hivelevä smart casual.

Ilmoittautuminen aukeaa ke 21.9. klo 12 täällä ja sulkeutuu pe 7.10. klo 12. Mukaan mahtuu 50 vauhdikkainta ilmoittautujaa.

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliosi.

Mitä: LVK50 Teemapäivä
Missä: Energy Garage, Sähkömiehentie 4, Otaniemi
Milloin: 13.10 klo 15-21
Paljonko: 0€

***

LVK Kotimaan Pitkä excursio 19.-21.10.

Lämpövoimakerhon perinteinen, huippusuosittu ja jopa himoittu, Kotimaan Pitkä excursio suuntautuu tänä vuonna Jyväskylän seudulle. Syysiltojen pimentyessä on korkea aika kaivautua Otaniemen hämyisistä luentosaleista ihmisten ilmoille ja liittyä osaksi juhlavuoden yhtä herisyttävimmistä tapahtumista. Reissuvalmistelut ovat jo pitkällä, mutta tunnetusti tieto lisää tuskaa, joten tarkempi ohjelma jääköön vielä mysteeriksi. Mukaan reissuun mahtuu parikymmentä nopeimmin ilmoittautunutta maakuntamatkailukelpoista valioyksilöä. Tässä kannattaa olla nopea, jollei näppien nuoleminen naurata.

Lähtö reissulle tapahtuu Otaniemestä keskiviikkoaamuna 19.10. ja paluu perjantaina iltapäivällä. Matka kustantaa lempeät 25€, johon kuuluu bussikuljetukset, sisäiset biopolttoaineemme ja majoitukset eteläisen Keski-Suomen luonnonkauniissa postikorttimaisemissa.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 3.10. klo 12 täällä ja sulkeutuu pe 7.10. klo 12.

Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliosi.

Mitä: Lämpövoimakerhon Kotimaan Pitkä excursio
Missä: Keski-Suomeen ja takaisin
Milloin: 19.-21.10.
Paljonko: 25€

Lisätietoja tapahtumista antavat Tuomo Koivisto ja Lauri Kare (etunimi.sukunimi@aalto.fi)

***

LIVING THE AMERICAN DREAM – LVK ULKOXQ 2017 -infosauna ma 17.10. Ossinsaunalla

Kiinnostaisiko juuri sinua lähteä mukaan LVK:n ulkomaan pitkälle excursiolle Yhdysvaltojen ja Kanadan länsirannikolle elo- ja syyskuun taitteessa 2017? Reissun järjestely on pyörähtänyt käyntiin ja matkalle lähtevien rekry alkaa pian!

Nyt on vuorossa 37. ulkomaan pitkä excursio. Excursio kestää noin kaksi viikkoa, jonka aikana kierretään kohteita Vancouverin, Washingtonin sekä Kalifornian ympäristössä. Pyrimme luomaan yhdessä excursiokohteista monipuolisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Myös viihteelle ja paikalliselle kulttuurille varataan sopivasti aikaa.

Tule Ossinsaunaan 17.10. klo 18 kuuntelemaan lisää siitä miten pääset mukaan, millaisia suunnitelmia järkkäriporukalla on matkan varalle, ja erityisesti kertomaan omia näkemyksiäsi siitä, millaiselle matkalle Sinä haluaisit lähteä!

Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 4.10. klo 12.00 täällä. Ilmoittauduthan varataksemme sopivan määrän naposteltavaa ja juotavaa.

***

LVK 50 -vuosijuhla la 19.11. Ravintola Pörssisä

Rakas kerhomme juhlii tänä vuonna 50-vuotis taivaltaan. Matka on ollut pitkä ja energinen ja olemme tulleet vertauskuvalliseen tilanteeseen, jossa generaattorin pyöriessä yhä lujempaa ja tuottaessaan yhä enemmän sähköä, alkaa se myös vaatimaan turbiinille yhä enemmän höyryä. Näin ollen tähän haasteeseen on pyrittävä vastamaan näissä kerhomme historian valovoimaisimmissa energianjalostusjuhlissa.

Mikäli et ehtinyt ennakkoilmoittautua, niin ei hätää! Varsinaisessa ilmoittautumisessa on vielä rutkasti paikkoja jäljellä. Varsinainen ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17.10.

Seuraa tiedotustamme juhlavuoden virallisilla sivuilla http://lvk.ayy.fi/50/, kotisivuillamme, sähköpostissa ja Facebook-sivullamme.

***

Terveisin, LVK Hallitus 2016