Teemapäivä tulee taas!

LVK:n Teemapäivä järjestetään ensi viikon torstaina 18.9. klo 12 – 16 salissa K215.

 

Päivän aikana kuullaan viisi mielenkiintoista esitystä suomalaisilta energia-alan huippuosaajilta. Teemana on tänä vuonna tulevaisuuden liikennepolttoaineet. Päivä aloitetaan Motivan esityksellä Suomen liikenteen tulevaisuudennäkymistä seuraavien vuosien aikana. Yleisen katsauksen jälkeen päästään syventymään tarkemmin aiheisiin kuuntelemalla sähköautojen, biodieseliin ja muiden polttoaineiden soveltumisesta liikennekäyttöön. Lisäksi kuulemme erilaisten biopolttoaineiden hyödyntämisestä liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä.

Esitysten jälkeen luvassa on professori Risto Lahdelman vetämä paneelikeskustelu. Puhujia kuuntelemaan ja kysymyksiä esittämään ovat tervetulleita kaikki energia-asioista kiinnostuneet koulutusohjelmasta riippumatta. Tilaisuudessa on tarjolla myös kahvia ja muuta tarjottavaa!

Teemapäivä jatkuu iltaan saakka, sillä klo 18 Rantasaunalla alkaa Elomaticin isännöimä saunailta. Saunailtaan mahtuu 25 nopeinta Kerholaista, minkä lisäksi 15 paikkaa on varattuna Prosessiteknilliselle kerholle (PrTK). Ilmoittautuminen saunailtaan aukeaa keskiviikkona 10.9. klo 12 osoitteessa: http://lvk.ayy.fi/?event=teemapaiva-elomaticin-saunailta

 

Tervetuloa!
Timo Itävuo
Puheenjohtaja
LVK:n Teemapäivä to 18.9. – Tulevaisuuden liikennepolttoaineet
 
12:15 Tapahtuman avaus
 
12:30 Motiva – Suomen liikenteen tulevaisuus
 
13:00 Fortum – Sähköautot
 
13:30 Neste Oil – Biodiesel
 
14:00 VTT – Biopolttoaineet, mahdollisuuksia liikenteen päästöjen vähentämiseen
 
14:30 Valmet – Bioenergia
 
15:00 Paneelikeskustelu vetäjänä Professori Martti Larmi
 
***
 
18:00 Elomaticin saunailta Rantasaunalla